Chévere ©

Nieuws.
Activiteiten.
Contact.
Home.Stichting Chévere.Pitches.Projecthistorie.Friends.Tools.Nieuws.Activiteiten.Contact.

NIEUWS!

Stichting Chévere in actie!

Wie : gedupeerde familie door de brand in de Argosflat in Alphen aan den Rijn

Wat  : wasmachine

Waar : Alphen aan den Rijn

Wanneer : 9 januari 2011

Bijdrage  : € 60,--

Op 6 december 2010 woedde er een zeer grote brand in een flat in de Argostraat

Alphen aan den Rijn.

Daarbij heeft een zgn. ‘crisisgezin’ alles verloren wat zij had. Het betreft een Pools gezin (vader, moeder en twee kinderen) die van de gemeente Alphen aan den Rijn inmiddels vervangende woonruimte heeft gekregen, maar zelf niet in staat is nieuwe goederen te kopen. Voor dit gezin zijn inmiddels al veel spullen ingezameld, maar er was nog naarstig behoefte aan een wasmachine.

Met een bliksemactie heeft Vriendin van Chévere, Janine Hardenberg, na gedegen speurwerk op Marktplaats.nl, een zo goed als nieuwe wasmachine kunnen vinden. Na overleg met de verkoopster en een uitleg van het doel, heeft de verkoopster de prijs aanzienlijk laten zakken tot 60 euro. Daarmee heeft ook zij een bijdrage aan dit doel kunnen leveren.

De wasmachine staat al in de woning en zoals je op de foto kunt zien, zit de eerste was er al in!